Restauracja

Restauracja

W kuchni najważniejsza jest równowaga. Balans pomiędzy różnymi smakami oraz wyważone połączenie ciekawości, eskperymentów z tradycją. W naszej restauracji na straży wyśmienitego smaku stoją Ania i Hania, które uzupełniają się talentami, tworząc dania, których o dokładkę nieraz prosicie!

Gdy Hania kręci się w kuchni, nad palnikami unoszą się gęste chmury z zapachami przypominającymi te, które unosiły się w dzieciństwie z kuchni babci. To właśnie potrawy Hani, w tym przepyszne kartacze i gołąbki, pozwolą Wam wrócić raz jeszcze do starych czasów, doceniając wyjątkowy smak kuchni polskiej. W tym samym czasie, po drugiej stronie swoje eksperymenty tworzy Ania. Kiedy to ona włada garnkami, na talerzach lądują dania z elementami kuchni molekularnej oraz pozbawione nudy potrawy wegańskie. To właśnie ona dodaje do potraw nutkę świeżości, nie boi się próbować i ciągle jest ciekawa nowych połączeń.

Obie, jak jing i jang uzupełniają się idealnie, czerpiąc od siebie nawzajem i inspirując do ciągłego rozwoju. To idealne zgranie czuć bezsprzecznie w potrawach, które po prostu… rozpływają się w ustach.